Tanec lásky
//Za plamenem bílé svíčky//
Valčíkovým krokem
odtančit minulosti
(pavučinou ojínění.)
V šeru nechat karamboly
jen
věnovat se plynulosti
(tance lásky)
a přestat být tak umínění.
//Než svíčka dohoří//
...tréningy po nocích...
-jedna,dva
-mé tělo blízko Tvého
vůně plodů lesních.
-tři,čtyři
(šlápnout Ti na špičky)
mé tělo blízko Tvého
v melodii songů teskních.
(cvičení dělá mistra)
(doufám)
//Za doutnajícím knotem//
....naše první sólo...
//Tma//
Přečteno 385x
Tipy 19
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Vlk v rouše, okapovaroura, 0-0, Psavec, yourqueen, Holis, Stavitel mostu přes Rubikon, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)