Anotace: Věnováno Glooaming/ovi (?) ;-) Na revanš.
MIlá princezno ...tato báseň vzbudila v Carmile takový obdiv, že se šla zahrabat...
24.08.2008 20:47:00 | Lady Carmila
Jsem ráda, že se básnička líbí hlavně tomu, komu byla věnována :-) A upřímné kritiky si cením stejně jako chvály. Takže děkuju.
01.08.2008 07:32:00 | Princezna.Smutněnka
Teda princezničko! To je fakticky nářez! To mi nedělej, nebo se zamiluju :o))
Díky moc! Hlavně jsi dost dobře vystihla moje pocity!
Klaním se! :o))
31.07.2008 14:26:00 | Glooaming