Chtěla bych
Chtěla bych hvězdou být
a zářit na nebi
chtěla bych hvězdou být
a letět nad zemí.
Chtěla bych v nebi být
zářivým plamínkem
a ráno zhasínat
nad malým miminkem.
Chtěla bych hvězdou být
tam někde v oblacích
chtěla bych hvězdou být
a zářit víc než sníh.
Chtěla bych hvězdou být
a brázdit oblohu
chtěla bych lépe žít
však více nemohu.
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)