Bez hranic
Přestalo blikat
modré světlo
světlo dobrých zpráv.
Na tiché nótě
spiklenci
co mají si co říci
o celém
modrém světě.
Neblbne snad planeta kol dokola?
Netančí snad jen blázni!
Ti
co mohou si co říci
ti
co mají si co říci
ti
co podají si ruce
mrknou
na slova dlouhá
nezbývá
tahanic.
Neradují se přec jen blázni!
Ti
vlevo za rohem
ti
v putykách
či ti
na vinici Páně.
Domů vracíme se
přísní
znavení.
Blik...
Modré světlo...
To znamení zve ku stolu
dobra či zla.
Tenká nit
visící nad rozhraním rozevřených nůžek
uniká.
Tak tenká
jako světlo
tančící
bez hranic...
Přečteno 326x
Tipy 33
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pejrak, labuť, okapovaroura, Psavec, Bíša, jedam, Lota, Dota Slunská, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)