Anotace: ***
no... pod nazvem jsem nevedela co si predstavit,ale to mi snad nikdo nema za zle:-)srdce touzici po lasce, planouci samotou... kolik jich potkam za den,snad ani nespocitam,vim sve:-)ale dekuju,ze ses podelila o sve pocity, jeste tak hezky...
01.08.2008 17:35:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Nakonec to srdénko vzplane .... krátká básenka, ale vístižná a má hodně v sobě. ST!
01.08.2008 07:10:00 | NikitaNikaT.