Flamenco
Anotace: snad taky pocítíte ten oheň..:)
:
v ohnivém světle lamp
tančíš
/flamenco pro moje oči/
noc hladí jak rudý satén
Tvých šatů
záříš jak diadém
planeš do jiných světů
sama královna Mab
/cítí
prolínání...
.............tep linoucí se skrz její říši/
cítí Tvé srdce bít
pozvedá číši
/čas přestává jít/
zastaven
proudí Ti srdcem ven
do posledního pohybu
Tebou
zrychlený
svět zítra bude trochu jiný
/než byl/
:
Přečteno 317x
Tipy 24
Poslední tipující: Impardonnable, TAORA3, Holis, Erion Fate, Iva Borecká, grázlík, její alter ego, NikitaNikaT., Lota, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)