Potrestán
Anotace: vše co chceme musíme zaplatit, čím více to chceme, tím více zaplatíme
V nepřeberném množství života
vybrat já si stěží mohu,
snad skončím jak chudá holota,
až trestem uříznou mi nohu.
S velkou slávou nohu pohřbím,
květinu položím na hrob
a až z kocoviny prozřím,
na svém domě dobuduji krov.
Konání to bude jistě tvrdé,
na to však jsem již zvyklý,
dřevěnou nohu budu nosit hrdě
a konec svůj pak zvolím zbrklý.
Komentáře (0)