Smrt je ona
Anotace: trocha rozpolcený myšlenkový sled
Nezvratná událost stala se zas,
na dveře někdo cizí klepaje,
chtěl by, aby se vrátil čas,
proč tak koná, však tucha nemaje.
Otrocky skládám tato slova,
bych ten okamžik zachytil,
snad dívám se naň trochu shora,
pocit tvrdé skepse se uhnízdil.
Raději jinde své já vidím,
ale po krátkém mžiku zamyšlení,
klam v duši vlastní zjistím
a vím, že toužím jen po ní.
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, WAYWARD, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)