Anotace: ...
nenech se vinou ukolebat... uprimne, jemne, krasne... libi se. proste t.
01.08.2008 17:22:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Upřímná a myšleková básenka, je fakt, že by mne zajímalo, kdy si jistí lité konečně zametou před svým prahem. Za dílko máš ST! je prostě ze života. ... ten konec je hodně silný.
01.08.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.