...ještě jedno kliknutí...
a teplomet je vypnut,
již není potřeba...
Jiří senior
03.08.2008 11:35:00 | j.c.
Levandule
niečo si začala
tak to aj dokonči
chcem vedie´T AKO TO DOPADLO
BUĎ TA LáSKAVá
01.08.2008 14:44:00 | Luboško
A tímto jsem skončila svoji osmičku básní, kterou jsem napsala v pondělí před usnutím... Několikrát jsem znovu a znovu rozsvítila lampičku... pak už mi mé básnické(?) střevo dovolilo spát ;-)
A že jsou smutné? Každý šašek nosí v sobě slzu bolesti... to aby na tváři mohl nosit úsměv :-)
01.08.2008 07:09:00 | Levandule
Ach, jak moc Ti rozumím ... Aj já to tak někdy cítím. Posílám pohlazení a objetí, já vím, není to ta náruč, po které Tvé tělo touží ...
01.08.2008 07:07:00 | NikitaNikaT.