Moje princezničko
Anotace: pro mojí dcerku k narozeninám
Princezno, usměj se..
dneska přece slavíš :-)
Kolik let že ti je?
Nedělej, že nevíš…
Tvůj věk je nádherný,
celý život ještě před sebou máš..
A je jen na tobě, co s ním uděláš….
V nečem ti pomůžu
v něčem to nejde..
A když něco zabolí?
Zase to přejde..
Neboj se, ve mně vždy oporu máš
vždy jsem tu pro tebe
i když trápení máš.
Prostě jsi a pořád budeš moje zlatíčko
tak už se usměj, moje princezničko :-)
Přeju ti jenom to nejlepší
ať vše se ti v životě daří,
všechno máš před sebou
a daleko je ještě stáří,
které časem všechnu krásu maří
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: sondulacek, NikitaNikaT., igniss, cevert, poustevník Jirka
Komentáře (3)
Komentujících (3)