Anotace: Přesto že je mi dneska asi nejsmutněji ze všech letních dnů, napsala sem tohle a za to si gratuluju.......
Hlavně že umíš žít
Hlavně že můžeš jít
Tak tohle je prostě pravda... dokud umíme žít, tak to je ještě dobrý ...:) moc hezky napsaná básničk a=) akorát teda nemám ráda seznamy kamarádů (ne, prostě pryč s tím XD), ale do tohohle díla se to hodilo =) hoc hezů =)
12.04.2009 13:56:00 | Juliete
nadhera
16.01.2009 20:57:00 | Lady_poezie
wow! básničky jsou podle mě nejtežší a nějak jsem si k nim nenašla vztah....jinak ale moc pěkný ;)
19.08.2008 20:22:00 | bajli33
líbi se mi myslenka, zpracovat si to mohla lepe,ale myslenka je dobra...
01.08.2008 15:31:00 | saddova