Paráda
Anotace: Báseň,která vznikla z dobré nálady:-)
Paráda
Co si pískáš,co se děje?
Končí časy beznaděje.
Svět je tvůj a klaní se ti,
Ženy,muži,jejich děti.
Sláva,je to paráda,
Nikdo se nehádá,
Štěstí nám rozdává.
Někdo tleská,šátkem mává,
Je to zázrak,hurá,sláva!
Všichni zpívaj, tančí, baví se,
A dělaj všechno to, co nesmí se.
Sláva,je to paráda,
Nikdo se nehádá,
Štěstí nám rozdává.
Co se děje, proč si pískáš,
Piješ, blázníš, k tomu výskáš,
Jsme jen tví, klaníme se ti,
Ženy, muži, jejich děti.
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)