nej je posledni sloka, jednou jsem si vsadila človicku a predstav si, že ty my nadeje plavou ted nekde s tema tvejma kraula :))
11.08.2008 11:57:00 | saddova
Ještě, že jsi nevyhrála,
pomyšlení krásné je,
Pak to přijde třináct, dvacetsedm, trala..
a z manžela boháč je,
ale vdovec.
09.08.2008 18:06:00 | prostějenjá
Hezká lidová zábava...ale možná že je to takhle líp ;-)
08.08.2008 17:21:00 | Chancer
Že cesta tohle pravá není
zachmuřenou nosím tvář
prosázel jsem celé jmění,
část výhry určil pro oltář,
výsledkem je zlhostejnění,
smějí se mi: "Bankrotář"
:o))
Jiří senior
03.08.2008 11:02:00 | j.c.