Anotace: Někteří možná znáte tohoto keltského boha temnot, nicméně to s ním nemá moc společného. Ta báseň je temným plodem těhotné noci a snad jsem se vyjádřil dost jasně, nicméně nevím jestli to každému dojde. Uvědomujte si kontrasty a budete na správné stopě.;-)
No až na to, že tohle vůbec není fantasy jsem rád, že sis ode mne vůbec něco přečetla (a ještě víc mě překvapuje, že víš pod jakým nickem tvořím:D).:)
Víc než fantasy je to moje představa o dualitě světa, který vlastně duální ani není:D Takže asi takový malý odskok do oblasti filosofie.:)
BTW: Možná tě zmátlo jméno Balrog, ale to je vážně jenom jméno keltského boha temnot...O:) což sis ale už mohla přečíst v anotaci.:P
27.10.2008 18:16:00 | Valoar
heleď a teď zcela objektivně, jako bych tě neznala a byl´s pro mě úplně cizí Valoar... takhle je super, líbí se mi tak, že jsem si ji ctrlla:-D do počítače a to většinou fakt nedělám..asi tak. I když nemám ráda fantasy, vidím v tom něco svýho..jinýho. Je to skvělý, zapůsobilo!!
26.10.2008 18:59:00 | Barunka=o)