Kozmický..
Spustil sa countdown
a nič sa nestalo
som asi Marťan
do samých detailov
no, neviem už sám
môžem byť iný?
keď zo mňa môj šarm
robí terč psiny?
som vari beztak
spoly nebešťan
exot z hviezd, sveták
nechtiac vypliešťam
oči na Teba
ako puk z Marsu..
len Tvoj bozk privrie
ich od úžasu
Přečteno 356x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marfuša, Caracol, monterka, LucQa, Simísek, spare, Holis, hanele m., Iva Borecká, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)