More human
Anotace: nejde tu o poezii, jen to musim ze sebe nejak dostat..
Jsem tak trochu divnej
Jinde
-a bez mapy-
Ztracenej někde pryč
Bez Tebe
Lásko
Vzdálená
Perutěmi chráněná
-a tak zklamaná
mnou, jak jinak-
/I want more life/
fucker
I ain't done
I když možná trochu
Někdy asi víc
Vstříc Tobě
Vykročit
A cítit se zas zpět
Mezi lidma
-to by bylo krásný
more human than human-
Už nechci přežívat
Vyprahlej
Už nechci bestii
Tam v sobě
/psychoholic/
To místo je jen Tvoje
Napořád
Přečteno 533x
Tipy 21
Poslední tipující: Kaitlynn, Maličká Peťulka, Lady Carmila, Jahodová kopretina, fuu, WAYWARD, Egretta, deuxEm, Duše zmítaná bouří reality, její alter ego, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)