I voda dnes v noci oněměla
vznáší se k výšinám tichý vzdech.
Tam kdesi spojila se těla,
unášená na křídlech.
Dnes v nocxi oněměl i vítr.
Vane si ve svém zadumání.
A vrána s křikem uletěla.
Tam kdesi padají kapičky touhy místo deště.
Tam kdesi svítí půlměsíc.