Ohnivá
Ohen mě spaluje
nenávist sžírá.
Jiskérky létají sem a tam.
Ohen mě spaluje
ta zákeřná síla.
Jsem nenávist sama.
Jsem pekelná zář.
Jsem zplozenec pekla
mám zákeřnou tvář.
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)