šachy
Anotace: život jsou šachy
jen skleněné šachy na stole zůstali,
a po mém králi stéká moje krev,
to jest má životní partie,
dnes večer jsem ji hrál,
soupeřem mi byla smrtka,
jen přišla odložila kosu,
a řekla tak pojď hochu,
já přemluvil ji na životní partii,
když jsme tam seděli a hráli,
prošel jsem si celý svůj život…
a potom jsem svůj prst nechal krále položit….
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, *whatsoever*
Komentáře (3)
Komentujících (3)