U křížů
Anotace: "Nemáme konce a jediný jsme jen melodický hlas,jenž zpívá nás každého chvilku po sloce sloku" F.Š.
Sbírka:
Slova moje vlastní
Paprsky sluneční odráží od křížů,
vzpomínky na ty,co se zemí splynuly.
Tiše spí ve stínu náhrobků žulových-
nic je tu netíží,ni život minulý.
Ten věčný koloběh života na Zemi,
týká se každého,člověka,rostliny
a jako čistý sníh pokrytý sazemi,
zas jiný očistí od hříchů od viny.
Jsme jeho součástí a tou i zůstanem,
ikdyž nám odbijí života hodiny...
Komentáře (0)