Buď mi....
Buď mi....
Buď mi nadějí, co neumírá.
Buď mi přítelem, se kterým se můžu smát.
Buď mi touhou, kterou můžu cítit.
Buď mým slepcem, kterého můžu víst.
Buď mi hvězdou, která večer výjde.
Buď mi láskou, kterou vždy najdu vedle sebe.
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Simísek, 0-0, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)