Romeo, Julie a pár dalších
Anotace: Romeo a Julie v novém přebalu... Omlouvám se všem starým mistrům...
Julie:
Rómeo, Rómeo, proč jen si Rómeo,
chtěla bych kulturistu svalnatého,
kterýž má v garáži Alfa Romeo,
ne Montenka musculu plandavého,
Romeo:
Pít či nepít toť otázka,
to je to oč s tebou běží,
rač budu starý násoska,
než muž co s běhnou leží,
Julie:
Nevzpomínáš? Byl první máj,
první máj byl lásky čas,
smáli se mi všichi co tě znaj,
šest ráno a ty, zpitý pod obraz,
Romeo:
A co naše dítě? U zástrčky stálo,
z plna hrdla křičelo,
Bože! Matko!220 mu bylo asi málo?
tys líčila si čelo,
Julie:
"Pojď si proň polednice,
vem si ho, rumíka,
on, zátěž naší pokladnice!"
Tu kdos dvéře zlehka odmyká.
Polednice:
Tu mé sestry: Měsíčnice,
Slunečnice a Tasemnice!
Ten nebohý muž už zkusil dost,
tak teď ber jednu jen tak, pro radost,
Julie:
Odpust hříchy hříšnici,
nemohu ho na hrb jiné hodit,
jak mor či příušnici,
vždyť sotva umí chodit,
Poledne v tom okamžení,
táta vchází do dveří,
záda mrazí, v očích mžení,
co sem splichtil, nevěří!
Přečteno 406x
Tipy 20
Poslední tipující: ziriant, Duhová, padající do neznáma, 6thSun, Actafool, Myrja, lady_esik, Psavec, Elena Suchomel, Holis, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)