Anotace: Úryvek z Nymburských přístavních slavností
Sbírka: Srdcovky
u Nymburka, jako dítě
na vysutém viděl jsem laně
aristy v bílé košili
Se strachem jsem hleděl na ně
do záchranné že spadnou sítě
I oči jsem zavřel na chvíli
===
Jiří senior
03.08.2008 10:06:00 | j.c.