Příteli
Anotace: Je to pro někoho koho mám ráda
Jsme si tak vzdálený,
citově sblížený.
Prosím tě neodcházej,
sám doma nezůstávej.
Když už jsi semnou,
tak zatni zuby.
Sedni si ke mě s ůsměvem,
na půl huby
Přečteno 618x
Tipy 1
Poslední tipující: lucy1
Komentáře (2)
Komentujících (2)