Bez východiska
Hodina letí a střídá ji jiná,
mladá a čistá,ni prach,ani špína.
I kdyby chtěla žít o trochu déle,
pro sebe ukrást vteřinu krátkou,
ošidit BOŽÍ mlýn,co stále mele,
obelstít čas o chvilenku vratkou..
Zas ona hodina,stíhajíc jinou,
o stejnou vteřinu okrade další
a až se druhý den zas ty dvě minou,
bude ta první o stejný čas kratší.
Komentáře (0)