Vstříc svobodě
Vstříc slunečním paprskům.
Vstříc svobodě.
Vstříc nekonečným dálavám
bez marných lidských světů.
Utíkám se
vstříc modrému nebi
a hvězdám v noci.
Vstříc zeleným údolím
i osamělým vrcholkům hor.
Vstříc svobodě,
pryč ze života marnosti a bídy
co znám.
Vstříc tlukotu svého srdce,
a mám-li zemřít,
pak jedině ve Tvé Náruči
moje Milovaná Kráso.
Vstříc svobodě
kde potkám Tebe i sama sebe.
Vstříc tichým lesním pěšinkám
ukrytých v kapradí.
Vstříc mému srdci
kde Tě nalézt nutně musím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)