Lehká euforie ze včerejška
Anotace: ..věci se mění..
Čeká na mě.
Od zítra to bude vše jinak.
Přijde,
udělá za vším tlustou čáru
a já
budu muset začít hezky od základů.
Už zítra.
Přijde si pro mě
a nepustí.
Budu se mu muset postavit čelem.
Nový život.
Krok vpřed.
Mám strach že nebudu dost silná.
Na nohách mě drží lehká euforie ze včerejška.
Vždycky si vzpomenu...
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (0)