Samota a osamělost je skutečně rozdíl, u tehoto dílka mne nejvíce zaujal konec a za ten fakt ST!
03.08.2008 20:00:00 | NikitaNikaT.
proč si pořád někdo zaměňuje samotu a osamelost ?
a proč to ve mně vyvoláva rozčílenost?
samota je jako oáza
pro duši vyprahlé
osvěžující doušek
to osamělost bolí
vyvoláva zarmoutění
a smutný pohled oček
03.08.2008 17:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba