...včera tomu jinak bylo...domácím se nedařilo...pražská Grand Prix patřila Dánům...a vrány???...kde je jim konec...přiletí, přiletí, až zimu ohlásit... :-)))
03.08.2008 22:50:00 | Lota
O věčných studentech jsem už slyšela, ale nechce se mi věřit, že stále bydlíš na kolejích Větrník..."o)
03.08.2008 21:28:00 | Churry
Neříkám, že jsem ji úplně pochopila, ale to slůvko -líbivé- se mi též dere na rty =O)
03.08.2008 20:08:00 | Elvien