Potřebuje trpět!
Potřebuje trpět!
Stále nerozumím…
Pusť mou duši
Nech jí snít
Deštěm do ní bít
Potřebuje trpět!
Vždyť Andělé zhasli světla
Už je to dávno
Už nedoufám-já
V tvůj výběr…
Peřinou přikrytá
Zklamaná
Nerozumíš mi
Nerozumím ti
Stačí políbit
A Pochopit
Jedinou útěchou
Je být mrtvý
Jediným snem
Je žít
Jediný proč dýcháš
Je hudba
Žijeme protože do sebe necháme bít
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: igniss, Psavec, Simísek, jusTMee, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)