Anotace: ...
už sem na to nemela silu ti to ZNOVA psat, nastesti to Standy udelal za me :-)...takze se jen pridavam k jeho komentu a naprsto souhlasim
04.08.2008 09:09:00 | saddova
Tak hele, já chápu, že jseš tu 74 dnů a tudíž celkem nová, ale takhle by to nešlo-já tady taky píšu, bude mi 16 a taky mám kritiku, ale upřímně....tohle fakt ne...básně se vůbec nepíšou do řádku jako úvaha nebo fejeton, a UŽ VŮBEC NE TO ZDOBENÍ ČEŠTINY S TIM "W" kde má bejt jednoduchý V. To je hrozný!
A za další by v jakýchkoliv literárních dílech vůbec neměla být sprostá slova. V přímé řeči snad (v povídce), ale ve vypravěčské roli nikoliv.
Musíš se zlepšit, zrovna tohleto se mi teda fakt nelíbilo, i když...obsah může bejt zajímavej, ale jak říkám...
04.08.2008 08:44:00 | Zasněný básník