Křišťálová eminence
Anotace: ...náhody neexistují
Utajena laskavým stínem
spoutána vesmírným splínem
ztišena přátelským nikotinem
lákána dávným poznáním
Vizi z křišťálu Ti prozradím
cestou tam již nebloudím
kde prameníš, teď nehledám
až břehy strhneš, ruku Ti dám
Přečteno 339x
Tipy 22
Poslední tipující: BArBArKO, Noc17, Šerák, Jiparo, vodnař, enigman, Štířice, Holis, NikitaNikaT., Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)