zapomněnka
nezapomenem vhánět
jeden druhému slzy do očí
ve chvilkách jenž jsou nám zapovězeny
ať jen má lásko
svou vlastní přítomností
zakoušíš se zklamat
i tak tě chci okusit
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, 6thSun, NikitaNikaT., Lasska
Komentáře (2)
Komentujících (2)