Anotace: tak se cítím, díky komu asi? jo někdy se dozvíš pravdu, jo moc si to asi beru..
Ale jdi ty ... hloupá nejsi a pokud ano, tak svým způsobem je hloupý každý ... víš? Nikam se nebal, hlavně tu zůstaň, ju? Věř, že je Tě na světě potřeba, kdyby ne, tak bys tu nebyla ... ST! máš za napsání, za jistou upřímnost ...
04.08.2008 14:22:00 | NikitaNikaT.