vlastní svět
mít svůj svět
a v něm se nikdy nezastavit
mít svůj svět
kde je pořád co slavit
mít svůj kout
kde si jen sám sebou
sebou nikým jiným
a už ti nic nevemou
ten svět který ti dá vše
lásku
pochopení
ten který utře slzy tvé
když nejhůř je a zbytí není
nějakou nepatrnou skulinkou
kam vsoukám své tělo
před nástrahami světa
utéct by se chtělo
prostě schovat se pryč
od všech
a od všeho
/když čtu tu jednoduchou otázku:,, Které tři věci by jsi si vzala na pustý ostrov?"
není jednoduchá
nevzala bych si nic
něchtěla bych na ostrov
protože i tam je riziko
objevení/
zůstat neobjevena
navždy
touhou mou je tento svět
avšak není z něj cesty zpět
smrtí bránu do něj si otevřeš
jediná možnost že naposledy se ohlédneš...
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Myrja, Simísek, Psavec, WAYWARD, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)