Prasátka
Anotace: né každý je naštěstí prasátko....
Končí tam začátek.
Bílá je černou.
Ohrádka prasátek,
co žerou vše s vervou.
Skupují pozemky
jen ne pro trávu.
Malincí vepříci čuchajíc
prachy a slávu.
Ostatním v ohrádce
životy ničí.
Jen špatný pohled
a…..čuníci kvičí.
Každý sám na sebe,
do svojí kapsy.
Líp jim je bez tebe,
aspoň víc zbude.
Už jenom chvilinku
a ohrádka těsná jim bude.
Za jednu vteřinku
nacpou se všude.
Na Marsu našli si
kapičku vody.
A už si stavějí
vesmírný schody.
Občas se poučí
ze svojí chyby.
Lepší fakt chtějí být,
ale jen kdyby……..
Krmíc se špatnostmi
vepříci rostou.
A z malých prasátek
stanou se…….LIDI.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: mada000
Komentáře (2)
Komentujících (2)