Anotace: Zase mi asi trošku ujíždí rytmika a frázování, ale zase je to o to víc spontánnější a upřímnější - někdy se prostě daří vic, jindy méně....ať jste na tom lépe :-)
Není to špatné, ale mohlo by to být daleko lepší!
A stačilo by málo - věnovat tomu trochu víc času a najít lepší výrazy. Mě by takováhle "odbytá práce" ani nebavila. To pilování vytvořeného dílka, hledání, hraní si se slovy, je na tom nejlepší. Přeju Ti hodně zdaru!
19.08.2008 13:28:00 | poustevník Jirka
u básní je podstatné jak sedí rýmy a rytmus a vůbec prostředky vyjádření co z toho dělají poezii...(to navazuju na simíska) - jinak by to byla próza a ne poezie přece :o)
13.08.2008 11:07:00 | hanele m.
Myslím, že u básní není zas tak podstatné, jak sedí rýmy.. Jasně, když je to úplně rozházené, přestanu to číst, ale důležitější jsou pro mě myšlenky...=)
04.08.2008 15:11:00 | Simísek
máš to zajimave zversovane, prvni je a,b u druhe zas neni na prvni rym navozujici a u treti sloky jsem zaregistrovala snahu,ale nevyslo to...
¨nesedi mi ten slovosled u tech nohou :-)
04.08.2008 15:09:00 | saddova