Ještě mohu dál
Žaludek stažený bolestí,
na léky sotva dosáhneš,
život už není lež,
jako když praská stará věž.
Myšlenky nutíš k pohybu,
i ty v duši záhybu,
srdcerovoucí boj,
absolutní nepokoj,
chtěla bys a nejde to,
žije už jen holé Já.
Párkrát se dveře otevřou,
vstoupí duše s buzolou,
střelka hledá černý pól,
v dálce lékař od mrtvol,
cítíš vzdor,
na střelku se soustředíš,
sever míří na tebe.
Bojíš se duší s buzolou,
miliarda hlasů zpívá v chór,
těch kterým už je lépe,
na onom světě.
Sháníš lístek na svatbu,
aby Beránek nezavřel.
Duše s buzolou čekají,
až se šipka ustálí,
rychle vidíš život svůj,
je tam světlo ba i hnůj,
Beránku buzolu přesměruj,
já věřím že mám ještě čas,
splnit rychle úkol svůj.
Duše hledí z povzdálí,
rozhodla ses pro Lásku.
Duše s buzolou,
ať jdou zpátky cestou svou,
ještě žiju v naději,
že se vrátí později,
až budu tančit na oslavě,
pak smrt přijmu velmi hravě.
Jenom ne teď v nemoci,
chci být s láskou u moci,
chci být s Láskou navěky.
Přečteno 293x
Tipy 18
Poslední tipující: cevert, Simísek, Mraveneček, Iva Borecká, mašinka, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, NikitaNikaT., igniss, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)