Svět o kterém snil?
Anotace: Je smutné pozorovat přítele, jak se pomalu, ale jistě zabíjí... když propadne drogám...
Pod rozkvetlou jabloní leží,
své okolí rozpoznává stěží.
Stejně jako květy vadnou,
v jeho světě barvy blednou.
Prach, jež vdechuje není pyl,
je to ten svět o kterém snil?
Svět, v němž nemá cíl,
přitom už ubývá mu sil.
Tělem i duší rezignoval,
padá a poslední naděje se vzdal.
Leží pod odkvetlou jabloní
a přemýšlí nad smyslem žití.
Příliš dlouho ho svírá strach,
má touhu zas znovu vstát.
Možná oči už nebudou kalné
a možná smysl života najde.
Avšak dosti nejisté je obojí,
ale za tu naději to stojí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)