Anotace: ...
Jj, do budoucna raději nekoukat, i když by to každý alespoň jednou chtěl ... je lepší, když život plyne tak, jak má, aj s bolestmi ... pěkná básenka, pro mne myšlenková, četla se mi dobře a nevím, přišla mi klidná, ač je v ní mnoho citů ...
04.08.2008 21:26:00 | NikitaNikaT.
Tahle báseň mi hrozně připoměla písničku Svítání od Lucie... Tím stylem a použitím slov... Btw je to jedna z mých nejoblíbenějších, podle mě textařsky naprosto geniální, čili... ST=)
04.08.2008 20:19:00 | Simísek