Noční dopis

Noční dopis

Anotace: vyznání v nočním dopise pro velmi dávnou lásku

Z okna nářků já chytím,
chytím lásku a už ji nepustím.
Až svíčka dohoří, zhasne světlo,
snad nová naděje v nás zahoří.
Ve zvláštním tichu, plný smutku,
volám a nevím koho.
Snad jen záblesk do tmy,
ve dne se zas probudím
a plný něhy po vlasech Tě pohladím.
Do jámy se položím
a červy mě zahrabou
pro svou hostinu smuteční.
V den nového zrození
rozpláču se snad štěstím
a v neštěstí mi smrt pomůže.
Autor Igle Sin, 04.08.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí