Recept
Anotace: mně nejvíc pomohlo počmárat ty zdi:-D i když teď to u mě vypadá jak v cirkuse
Zamíchej barvy,
barvičky duhy.
Jen jednej se vyhni
a to barvě tuhy.
Tu ty teď nehledáš.
Máš ji až dost.
Zakřič si jak můžeš,
jen vyřvi tu zlost.
Ty barvy veselý,
žlutá,zelená a taky modrá.
Cákej je po zdech,
je to terapie dobrá.
Nedrž to v sobě.
musí to ven.
Svět je tví plátno,
tak vezmi štětec a ihned sem.
Jen nemoč ho v lihu,
pivu,vínu nebo vodce.
A sakra už se nevracej
furt k jednej fotce!!!
Udělej nový
vyfoť svůj smích.
Užívej s přáteli,
to není hřích.
Tak už to cítíš?
Už zase žiješ?
Zas z proudu lásky
bezhlavě piješ.
Přečteno 332x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Actafool, saddova, Lota, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, Luciiik, mašinka, Myrja, Caracol
Komentáře (5)
Komentujících (5)