Anotace: Dlouho jsem nic nenapsala... zato cítění pro krásu se mi vrací.
No jˇO všichni dělame chibi:) ale bez nich by to nebyla zábava. Máš to fajn
20.11.2008 19:53:00 | Morgenstern
hmm, citeni mozna, jeste by to chtelo vypilovat rymy, aby se ti vratily, pac tyhle jsou dost jednoduche...sic v jednoduchosti krasa, vim, ale ne vždy je to ucelne..
robot pise CVIk ...
05.08.2008 09:36:00 | saddova