..každé zklamání a smutek..ač se to nezdá..posílí a ukáže nový směr.. O tom je život.
05.08.2008 12:34:00 | labuť
zklamání nám dláždí cestu vpřed, jenže když je toho někdy na jednoho moc, tak je toho příliš... ale ty jsi ženská, a ta vydrží nemožné, vím to... soudím podle sebe, občas se to vymkne, ale jak říká malíř, každá změna je lepší, i když se to třeba hned nezdá...
05.08.2008 11:24:00 | Žqáry
Přehlédla jsi dodatek
pod značkou STOP:
"PLATÍ JEN PRO NEZVANÉ"
..
Pokračuj v přímém směru...
***
Jiří senior
05.08.2008 09:44:00 | j.c.
Někdy je lehké odbočit, ale cesta zpátky se pak může težko hledat, jestliže ta odbočka nebyla ta pravá...
05.08.2008 09:27:00 | Štěpina G
asi jsem to dostatecne nepochopila a nebo me to proste jen nezaujalo...
05.08.2008 09:09:00 | saddova