* Bublifuk *
Anotace: dostala jsem za povídku o těžítku "DĚKUJI"
Děkuji ti horalko slovenská,
nad Tatrou se neblýská,
když tvůj úsměv se jich dotýká.
V hlavě tvé je to jiná,
když se v ní zablýslá,
vypadou z ní těžítka.
Neboj, jednou se to podaří,
těžítko vyrobím ti z bublifuku.
S tíží v duši nebudeš už po zemi dupat,
s bublifukem po hvězdách budeš si lítat.
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)