Jsi stejnej...
Anotace: /Z mých prvotin./
Jsi stejnej jako loni,
jen se tváříš
jak zlomenej klas.
Jsi stejnej,
přesto nemáš strach.
Však se spálíš,
když věříš v řadu spás.
Hrách
jen házíš na stěnu,
já prokoukla tvou "proměnu"...
...jsi stejnej...!!!
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: come-past, Psavec, Holis, Lost Dream, už ne pernikova princezna, Bíša, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)