Vítám tě v klubu
Anotace: přání k narozeninám
Dnes Tě vítám sestro milá
v klubu krásných třicítek
Nemusíš být z toho smutná,
stále je to krásný věk...
Chlapi kolem Tebe se točí
stačí kývnout a hned skočí
podržet Ti dveře nebo sebrat kapesník..
Takže drahá sestřičko
starostí jen maličko,
hodně štěstí, hodně lásky,
zatím ještě žádný vrásky..
Prostě život užívej
a lásku si vychutnej.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (0)