Milosrdenství
Od bolesti je tak blízko k radosti,
jen krůček, možná pohyb víčky.
Člověk se svými učenými znalostmi,
je tvůrce, co seje a prodává klíčky.
Nedej bože zahynouti nám ani budoucím,
vždyť nádoby jsme tupé, plné zlosti.
Vychytralost je způsobem sobectví,
které zlobu zatlačuje až do morku kostí.
Jsou stále ještě hodní lidé pln milosrdenství,
nenech je zemřít v prachu cesty,
vždyť nevinnost je vrozena už od dětství
a ne v show zviditelněné gesty.
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Psavec, Holis, saddova, Lost Dream, Petbab, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)