Zklamání
Noční vánek
cítíš jak fouká
ta milá slečna
na tebe kouká
Mrazivá noc
cítíš jak studí
ta lásky moc
dívenku budí
Vyprávíš kolik znáš andělů
a kolik zná ona?
na jednoho hledí právě
Po pár letech
její ztracené iluze
vzpomínky na léto
nenávist k víře
Ty kouzelné příběhy
co jsi jí vyprávěl
překrásné příběhy
vymyšlené?
Nenávist sebe, lásky i víry
Lhal jsi.
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA
Komentáře (1)
Komentujících (1)